Onze unieke snellaadsystemen

Om op elke locatie de meest geschikte laadoplossing aan te bieden, heeft NXT 50five exclusieve samenwerkingen met Europese A-merk snelladerfabrikanten ADS-TEC, Alpitronic en ABB.

Beperkte stroomnetcapaciteit, een groeiend probleem.

De groei van het elektrische wagenpark is essentieel voor een emissievrije toekomst. Het Nederlandse stroomnet kan door netcapaciteitsbeperkingen helaas op veel plekken de groeiende vraag naar snellaadcapaciteit niet bijbenen. Dit probleem wordt de komende jaren naar verwachting alleen maar groter. In netcongestiegebieden voldoen reguliere snellaadsystemen daarom niet.

Bekijk de volledige kaart
Accu-gebufferde snel­laders, dé oplos­sing bij netcongestie.

Accu-gebufferde snelladers maken snelladen in gebieden met beperkte netcapaciteit wél mogelijk. Een accu-gebufferd snellaadsysteem gebruikt bufferaccu’s als tussenstap om elektrische voertuigen snel op te laden. Deze accu’s worden continu opgeladen vanuit het (laagvermogen) elektriciteitsnet. Wanneer een voertuig gaat snelladen, wordt de opgeslagen energie uit de buffer gebruikt. Dit maakt ultrasnelladen mogelijk en ontlast het elektriciteitsnet door piekbelasting te voorkomen.

Meer informatie
ADS-TEC accu-gebufferde snelladers van bewezen kwaliteit

NXT 50five gebruikt in gebieden met beperkte netcapaciteit de accu-gebufferde snelladers van ADS-TEC.

ADS-TEC, dé toonaangevende pionier op dit gebied, heeft in 2015 samen met Porsche Engineering en Bosch een robuust en bewezen systeem ontwikkeld. Dankzij strenge tests en hoge standaarden is deze technologie betrouwbaar, efficiënt en schaalbaar. Met wereldwijd meer dan 1.500 geleverde systemen, is ADS-TEC de grootste aanbieder van dergelijke snelladers.

Meer informatie

Wij helpen je graag verder.

Meer weten over onze unieke snellaadsystemen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 088 – 472 04 72

* geeft vereiste velden aan

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 04 72

* geeft vereiste velden aan
Direct contact