Nieuw & Innovatief: Pilot Variabel Snellaadtarief bij NXT 50five!

Bij NXT 50five zetten we ons met baanbrekende concepten in om essentiële stappen in de energietransitie mogelijk te maken. Zo ook met ons nieuwste concept: het Variabel Snellaadtarief voor elektrische rijders!

Het doel? Een harmonieuze balans creëren tussen lokale opwek en vraag, zodat het elektriciteitsnet evenwichtig blijft. Bovendien willen we berijders laten profiteren van voordeligere tarieven door de auto op gunstige momenten op te laden.

Het resultaat? Een absolute win-win situatie!

Vanaf 10 oktober nemen we de eerste stap met een verkennende pilot op onze locatie aan de Olympiaweg in Alkmaar. De pilot heeft als doel om de techniek achter de variabele snellaadtarieven en de communicatie hierover te verfijnen en te optimaliseren. Indien alles volgens plan en naar tevredenheid verloopt, zullen we in de nabije toekomst meer elektrische rijders de mogelijkheid bieden om van de voordelen van variabele tarieven te profiteren.

Ben je net zo enthousiast als wij en heb je ideeën of vragen? Wij horen graag van je. Neem contact op met Boyd Schooneman.